گوشی موبایل آنر مدل X8 4G دو سیم کارت ظرفیت 128گیگابایت و 6 گیگابایت رم

HONOR X8 4G Dual SIM 128GB And 6GB RAM

دسته : موبایل
(دیدگاه {{model.count}} کاربر)
انتخاب گارانتی:
گارانتی را انتخاب کنید.
انتخاب رنگ:
رنگ را انتخاب کنید.
تعداد
نوع
  • فناوری صفحه‌نمایش :IPS
  • شبکه ارتباطی: 2G | 3G | 4G
  • اندازه :6.7
  • رزولوشن عکس :64 مگاپیکسل
  • نسخه سیستم عامل :Android 11
  • اقلام همراه :دفترچه‌ راهنما، شارژر، تبدیل USB Type-C به USB
8,599,000 تومان
آماده ارسال ناموجود
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

آنر X8 سعی دارد تا خود را به‌عنوان یک گوشی هوشمند پرچمدار معرفی کند. در نمای رو‌به‌رویی این گوشی به صفحه‌نمایش با ابعاد 6.7 اینچ و رزولوشن 1080×2388 پیکسل از نوع IPS مجهز شده است. صفحه‌نمایش با‌کیفیت که توانایی نمایش 391 پیکسل در هر اینچ و نرخ بروزرسانی 90 هرتز را دارد. بریدگی دایره‌ای شکل ناچ اینفینیتی O در قسمت بالایی و مرکزی صفحه‌نمایش، سنسور دوربین سلفی با رزولوشن 16 مگاپیکسلی را در خود جای داده است و در قسمت پشتی هم یک سنسور دوربین اصلی با رزولوشن 64 مگاپیکسل از نوع عریض (wide) در کنار سنسور 5 مگاپیکسل از نوع فوق عریض (ultrawide) و دو سنسور با رزولوشن 2 مگاپیکسل از نوع سنجش عمق و ماکرو، سنسور‌های دوربین چهار‌گانه این گوشی هوشمند میان‌رده را تشکیل می‌دهند.

  • فناوری صفحه‌نمایش :IPS
  • شبکه ارتباطی: 2G | 3G | 4G
  • اندازه :6.7
  • رزولوشن عکس :64 مگاپیکسل
  • نسخه سیستم عامل :Android 11
  • اقلام همراه :دفترچه‌ راهنما، شارژر، تبدیل USB Type-C به USB

طراحی زیبا و کاربر پسند

برند آنر بعد از اینکه فعالیت خود را به صورت مستقل شروع کرد، باز هم مثل همیشه توانست عملکرد خوب و بسیار قابل قبولی را به نمایش بگذارد. یکی از گوشی‌های میان‌رده با‌کیفیت این شرکت هم، آنر X8 است که از مشخصات فنی مناسب و حتی قابل قبولی بهره برده است. طراحی در نظر گرفته شده برای این گوشی، سعی دارد تا خود را به عنوان محصولی بالا‌رده معرفی کند. در نمای رو‌به‌رویی صفحه‌نمایش یکدستی را شاهد هستیم که از طراحی ناچ زیبای اینفینیتی O بهره برده است. بریدگی دایره‌ای شکل ناچ با قطر نسبتا کم در قسمت بالایی و مرکزی صفحه‌نمایش، سنسور دوربین سلفی را در خود جای داده است. آنر سعی داشته تا کمترین میزان حاشیه را برای نمای رو‌به‌رویی در نظر بگیرد و همین امر سبب شده تا ۸۹.۱ درصد از نمای رو‌به‌رویی را صفحه‌نمایش به خودش اختصاص دهد.

در قسمت پشتی اما طراحی کمی متفاوت‌تری را شاهد هستیم. چهار سنسور دوربین در معماری مربعی شکل کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند و به نسبت طراحی‌های آشنایی که دیده بودیم، آنر بریدگی‌های دایره‌ای شکل با قطر بزرگ‌تری را برای سنسور‌های دروبین این گوشی در نظر گرفته است. وزن بسیار خوب ۱۷۷ گرمی هم به نسبت بسیاری از گوشی‌های دیگر وزن سبک‌تری است و به ‌همین دلیل در استفاده طولانی مدت هیچ خستگی برای دست به‌همراه ندارد. شاید این سوال به وجود بیاید که وزن سبک در حین استفاده، احساس افتادن را تشدید کند اما طراحی مناسب صفحه‌نمایش و HANDS_ON جذاب، از این اتفاق جلوگیری می‌کند. قابلیت امنیتی و بسیار پرکاربرد حسگر اثر انگشت هم با توجه در فریم کناری و روی دکمه پاور قرار گرفته است که این حسگر فیزیکی با توجه به تست‌های انجام شده، توانایی ارائه عملکرد بسیار سریع و قابل قبولی را دارد.


صفحه‌نمایش قابل قبول و زیبا


در مجموع از نظر زیبایی می‌توان به آنر X8 امتیاز قبولی را داد که البته در این بخش سلیقه‌ها متفاوت تاثیر گذار است. اما طراحی در نظر گرفته شده برای صفحه‌نمایش در کنار مشخصات فنی مناسب، سبب شده تا با صفحه‌نمایش زیبا و با‌کیفیت رو‌به‌رو باشیم. صفحه‌نمایشی با ابعاد ۶.۷ اینچ و رزولوشن ۱۰۸۰×۲۳۸۸ پیکسل از نوع IPS که توانایی نمایش ۳۹۱ پیکسل در هر اینچ را دارد. تا همینجا با توجه به رزولوشن صفحه‌نمایش و همچنین میزان PPI، باید بگوییم که آنر X8 از صفحه‌نمایش مناسبی بهره‌مند شده است. شاید پنل IPS صفحه‌نمایش به نسبت پنل اولد و امولد، توانایی ارائه عملکرد ضعیف‌تر و البته مصرف انرژی بالاتری داشته باشد، اما توانایی ارائه نرخ بروزرسانی ۹۰ هرتز، سبب شده اختلاف بسیار زیادی از نظر کیفیت با صفحات‌نمایش اولد و امولد مشاهده نشود. البته این نرخ بروزرسانی صفحه‌نمایشی روان و بدون لگ را با خود به‌همراه دارد و از طرفی عملکردی بهتری به نسبت صفحات‌نمایش با نرخ بروزرسانی ۶۰ هرتز در اجرای بازی و تماشای ویدیو‌های با‌کیفیت خواهد داشت.



دوربین مناسب با سنسور اصلی قدرتمند


همانطور که در ابتدا اشاره کرده بودیم، در قسمت پشتی چهار سنسور دروبین برای این گوشی هوشمند در نظر گرفته شده است. با سنسور دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسل شروع می‌کنیم که در مقایسه با قیمت در نظر گرفته شده، برای این گوشی هوشمند سنسور دوربین اصلی قدرتمندی به‌نظر می‌رسد. با توجه به تست‌های انجام شده، در مورد این سنسور دوربین اصلی باید بگوییم که جزئیات را با دقت مناسبی در تصاویر ثبت شده خروجی نمایش می‌دهد. فوکوس خودکار PDF هم این سنسور را همراهی می‌کند و البته می‌توانید با استفاده از فوکوس دستی، نقطه هدف تصویر خود را انتخاب کنید و در نهایت خروجی تصاویر باب میل خود را شاهد باشید. رنگ‌های مشاهده شده در تصاویر خروجی هم بسیار نزدیک به رنگ‌های طبیعی هستند و چندان اغراقی در این زمینه اتفاق نیفتاده است. البته شاید بهتر بود کمی رنگ و لعاب بیشتر و یا به زبان ساده‌تر، بهتر بود که در تصاویر خروجی رنگ‌های کمی گرم‌تر را شاهد باشیم. زوم دو برابری دیجیتال هم شاید به نسبت زوم اپتیکال عملکرد ضعیف‌تریس داشته باشد اما با توجه به خروجی تصاویری که شاهد بودیم، عملکرد خوبی داشته است. اما باز هم کمی خروجی رنگ‌های سرد بیشتر به چشم‌ می‌آید که بهتر بود کمی خروجی تصاویر با رنگ‌های گرم‌تری را شاهد بودیم.


سنسور دوربین اصلی در موقعیت‌هایی با زاویه دید گسترده هم عملکرد مناسبی را به‌نمایش گذاشته است. با توجه به آنچه در تصاویر ثبت شده شاهد هستیم، بدون شک نقطه قوت این سنسور در این بخش، کنتراست بسیار خوب است. داینامیک رنج هم به نسبت موقعیت‌هایی با زاویه دید کمتر که در تصاویر ابتدایی شاهد بودید، عملکرد بهتری داشت و رنگ و لعاب تصاویر خروجی این بار چشم‌نواز‌تر شده است. برای دوربین فوق عریض هم سنسور با رزولوشن ۵ مگاپیکسل برای این گوشی هوشمند در نظر گرفته شده است. به طبع رزولوشن چندان بالایی برای این سنسور دوربین در نظر گرفته نشده است. با این تفاسیر نباید توقع نمایش جزئیات با دقت بسیار بالایی را در تصاویر خروجی داشته باشید. اما با توجه به تست‌های انجام شده، این سنسور امکان ثبت تصاویر بسیار جذابی را با زاویه دید گسترده در اختیارتان قرار می‌دهد و همانند سنسور دوربین اصلی، تصاویر خروجی ثبت شده کنتراست بسیار خوبی را به‌نمایش می‌گذارد. تفکیک سایه هم عملکرد خوبی داشته است اما جزئیات در قسمت سایه، چندان چنگی به دل ‌نمی‌زند که با توجه به زاویه دید گسترده و رزولوشن نه‌چندان بالا، اتفاق کاملا طبیعی است و نباید از چنین گوشی میان‌رده‌ای توقع بیش از این داشته باشید.


به سراغ سنسور دوربین ماکرو با رزولوشن ۲ مگاپیکسل می‌رویم که برای ثبت تصاویر از فاصله نزدیک در نظر گرفته شده است. با توجه به تست‌های انجام شده باید بگوییم که جزئیات در تصاویر خروجی ثبت شده توسط این سنسور دوربین، به‌خوبی نمایش داده شده است. حتی در قسمت‌های گوشه‌ای تصاویر هم مات شدن بسیار کمی را شاهد هستیم که نشان از عملکرد خوب این سنسور برای ثبت تصاویر از فاصله نزدیک می‌دهد. با توجه به قیمت در نظر گرفته شده، باید بگوییم که این گوشی به سنسور دوربین سلفی بسیار مناسبی با رزولوشن ۱۶ مگاپیکسل مجهز شده است. در حالت عادی و نور روز باید بگوییم که با توجه به خروجی تصاویر ثبت شده، این سنسور توانایی نمایش جزئیات دقیقی را دارد و از طرفی، داینامیک رنج بسیار جذاب سبب شده تا جذابیت بصری بسیار خوبی را با خود به‌همراه داشته باشد. رنگ‌های طبیعی و جذاب هم از جمله خصوصیات بارز تصاویر خروجی ثبت شده توسط این سنسور دروبین سلفی است. در حالت پرتره هم عملکرد خوبی را شاهد بودیم که پس‌زمینه به‌خوبی بوکه (محو) شده بود و در بیشترین حالت محو شدن پس‌زمینه هم تداخل بسیار کمی بین پرتره چهره و پس‌زمینه بوکه شده شاهد هستیم.



پردازنده‌ای قدرتمند، باتری مناسب


در بخش مشخصات سخت‌افزاری هم باید بگوییم که Honor X8 در جایگاه‌ یک گوشی هوشمند میان‌رده، عملکرد بسیار خوبی داشته است. این گوشی به پردازنده اسنپدراگون 680 4G شرکت کوالکام مجهز شده است. چهار هسته قدرتمند‌تر با توانایی ارائه حداکثر فرکانس کاری ۲.۴ گیگاهرتز در کنار چهار هسته اقتصادی با صرفه انرژی کمتر و توانایی ارائه فرکانس کاری ۱.۹ گیگاهرتز، هشت هسته این پردازنده با معماری ۶ نانومتری را تشکیل می‌دهند. با توجه به هسته‌های در نظر گرفته شده و هم چنین تست‌های بنچمارک، باید بگوییم که می‌توانید روی این گوشی برای اجرای بازی‌های حتی سنگین مثل کال‌آف‌دیوتی موبایل و آسفالت ۹ حساب باز کنید. اما پیشنهاد ما به شما این است که برای اجرای چنین بازی‌های سنگینی، تنظیمات گرافیکی بازی را روی حالت high performance قرار ندهید تا شاهد عملکرد روان و بدون لگ باشید. با توجه به تست بنچمارک در حالت ریسک، شاهد عملکرد ۸۰ درصدی این پردازنده بودیم که البته این عملکرد بین ۶۰ و ۸۰ درصد متغیر بود و تداوم تقریبا یکدست و مناسبی داشت. اما شاید ایرادی که می‌توان از این گوشی هوشمند در بخش سخت‌افزاری گرفت، خنک کننده نه‌چندان قدرتمند آن است. در تست ریسک انجام شده همانطور که در تصاویر زیر شاهد هستید، دمای ۴۰ درجه را ثبت کردیم که به نسبت دما استاندارد در این حالت، کمی بالاتر است که البته باز هم باید دقت داشته باشیم که با یک گوشی هوشمند میان‌رده و مقرون به‌صرفه رو‌به‌رو هستیم. باتری با میزان ظرفیت ۴۰۰۰ میلی‌آمپر‌ساعت هم شاید در نگاه اول ضعیف‌تر از برخی از گوشی‌های میان‌رده دیگر به‌نظر برسد، اما حضور پردازنده‌ای با معماری ۶ نانومتری که صرفه انرژی کمتری به نسبت پردازنده‌هایی با معماری ۸ و ۱۰ نانومتری دارد، سبب شده تا به ازای هر بار شارژ صد درصدی، طول عمر مفید بیشتر از یک روز و کمتر از دو روز را در شرایط استفاده معمولی داشته باشد.  اما یکی از قابلیت‌های جالب این گوشی، RAM Turbo است که برای مثال در حالی که رم با میزان ظرفیت ۶ گیگابایت برای این گوشی در نظر گرفته شده است، با حضور این قابلیت، فضای ۶+۲ گیگابایت را در اختیار شما قرار می‌دهد که این اتفاق تاثیر بسیار بالایی در اجرای هر‌چه بهتر نرم‌افزار‌ها و البته اجرای بازی‌های سنگین با ‌گرافیک بالا را دارد.

سیستم عامل
نوع سیستم‌عامل اندروید
سیستم‌عامل در زمان عرضه اندروید 11
توضیحات سیستم‌عامل عرضه با رابط کاربری Magic UI 4.2
طراحی
ابعاد 163.4 در 74.7 در 7.5 میلی‌متر
وزن 177 گرم
جنس پشت پلاستیک
جنس جلو شیشه
جنس فریم پلاستیک
نمایشگر
ابعاد نمایشگر 6.7 اینچ
نوع نمایشگر IPS LCD
حداکثر نرخ نوسازی (Refresh Rate) 90 هرتز
رزولوشن 1080 در 2388 پیکسل
تراکم پیکسلی ~391 پیکسل در اینچ
نسبت نمایشگر به بدنه ~89.1 درصد
تراشه
مدل تراشه Qualcomm SM6225 Snapdragon 680 4G
فرآیند ساخت تراشه 6 نانومتر
تعداد هسته پردازنده 8 هسته
مشخصات هسته‌ها 4 هسته 2.4 گیگاهرتز Kryo 265 Gold و 4 هسته 1.9 گیگاهرتز Kryo 265 Silver
پردازنده گرافیکی Adreno 610
حافظه و رم
رم 6 گیگابایت رم
حافظه داخلی 128 گیگابایت
درگاه کارت حافظه ندارد
دوربین پشت
پیکربندی دوربین پشت واید/استاندارد
اولتراواید
تشخیص عمق
ماکرو
دوربین اصلی - واید/استاندارد 64 مگاپیکسل
مشخصات دوربین اصلی - واید/استاندارد لنز واید
فوکوس خودکار با تشخیص فاز
f/1.8
دوربین اولتراواید 5 مگاپیکسل
مشخصات دوربین اولتراواید لنز اولتراواید
f/2.2
دوربین ماکرو 2 مگاپیکسل
مشخصات دوربین ماکرو f/2.4
لنز ماکرو
دوربین تشخیص عمق 2 مگاپیکسل
مشخصات دوربین تشخیص عمق f/2.4
حداکثر رزولوشن فیلم‌برداری دوربین‌ پشت 1080p
رزولوشن و نرخ فریم ویدئو 1080p@30fps
دوربین سلفی
دوربین سلفی اصلی 16 مگاپیکسل
مشخصات دوربین سلفی اصلی f/2.5
حداکثر رزولوشن فیلم‌برداری دوربین‌ سلفی 1080p
رزولوشن و نرخ فریم ویدئو سلفی 1080p@30fps
باتری و شارژ
ظرفیت باتری 4000 میلی‌آمپر ساعت
کلاس ظرفیت باتری 4000 تا 5000 میلی‌آمپر ساعت
نوع باتری لیتیوم پلیمری
تعویض‌پذیری باتری غیر قابل تعویض توسط کاربر
حداکثر توان شارژ پشتیبانی شده 22.5 وات
پشتیبانی از شارژ سریع دارد
پشتیبانی از شارژ بی‌سیم ندارد
درگاه اتصال USB Type-C 2.0
پشتیبانی از OTG دارد
صدا
نوع اسپیکر مونو
جک 3.5 میلی‌متری دارد
ارتباطات و سنسورها
حسگرها حسگر اثرانگشت
شتاب‌سنج
قطب‌نما
نوع حسگر اثر انگشت کنار گوشی
Wi-Fi Wi-Fi 5 (802.11ac) a/b/g/n/ac
توضیحات Wi-Fi دو بانده (Dual Band)
وای‌فای دایرکت (Wi-Fi Direct)
هات اسپات (Wi-Fi Hotspot)
بلوتوث 5.0
توضیحات بلوتوث پشتیبانی از A2DP
از نوع کم مصرف یا LE
فناوری‌ ارتباطی GSM / HSPA / LTE
پشتیبانی از 5G ندارد
سیم‌کارت تک سیم‌‌‌کارت (نانو سیم)
دو سیم‌کارت dual stand-by (نانو سیم)
مسیریابی و GPS GPS/A-GPS/GLONASS/GALILEO/BDS

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...